2024. március

P
1
Szo
2
V
3
H
4
K
5
Sze
6
Cs
7
P
8
Szo
9
V
10
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
P
15
Szo
16
V
17
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
P
22
Szo
23
V
24
H
25
K
26
Sze
27
Cs
28
P
29
Szo
30
V
31
kulturliget eseménynaptár


Csillagközi invázió: Star Wars kiállítás

2017. október 12. 09:00

Csillagközi invázió:

kiállítás és pilótaképző játék a

Star Wars univerzumból

október 12. csütörtök – október 15. vasárnap

 

A nagyszabású Star Wars rajongói kiállításon Szabó István saját kezűleg készített Star Wars makettjei láthatók, különböző berendezett diorámák és terepasztalok mellett. Pilótaképző játékunkban pedig minden induló szakavatott űrsofőrré válhat, akár a Lázadókhoz, akár a Birodalomhoz tartozik!

Az Erő velünk van!

 

Tisztelt Látogatóink,
felhívjuk figyelmüket, hogy a kiállítás naponta 9:00 és 18:00 óra között látogatható, pénztárzárás: 17:00.

 

Jegyárak
felnőtt: 1100 Ft, gyerek: 800 Ft, családi: 3500 Ft (2 felnőtt + 2 gyerek)

1. nap: 

2. nap: 

3. nap: 

4. nap: 

 

Kedves Érdeklődők!

Örülünk, hogy ilyen sok Csillagok Háborúja rajongó figyelmét felkeltette eseményünk. Hogy mindannyian jól érezzük magunkat, kérjük, hogy néhány szabályt tartsatok be a kiállítás alatt:

- a Csillagközi invázió - Csillagok háborúja rajongói kiállítás házirendjét, a jegy megvásárlásával minden látogató elfogadja. Rajongók, érdeklődők zavartalan szórakozása akkor tud megvalósulni, ha a szabályokat minden látogató betartja.

- jegyet vásárolni a pénztárban, vagy előzetesen online, a kulturliget.hu oldalon lehet, ezt követően a jegyet karszalagra cseréljük a bejáratnál
- a jegyek csak egy napra érvényesek, de a felhasználási napon korlátlan belépésre jogosítanak
- a családi jegy 2 gyermek és 2 felnőtt belépésére jogosít
- a kiállítást 6 éven aluli látogatónak nem ajánljuk!
- a ruhatár használata kötelező, babakocsit, rollert is kérjük a kijelölt helyen hagyni, kerékpárt az épületen kívül elhelyezett kerékpártárolóban lehet lekötni
- a kiállított tárgyak épségét óvjuk, a vitrineket kinyitni, megmozdítani szigorúan tilos!
- a teremben figyeljetek egymásra és a kiállításra – szaladgálást, fogócskázást mellőzzük, színpadra felmenni tilos
- a pilótaképző játékban egyszerre egy időben 5 gyermek tud játszani, kérjük, hogy legyetek türelmesek, ha várakozni kell.
- a kiállítás kamerával megfigyelt terület
- a szervezők annak érdekében, hogy a kiállítást optimális környezetben lehessen megtekinteni, korlátozhatják a terembe egyszerre belépő látogatók számát.

A kiállításon látható:
Szabó István által készített makettek - Szabó István már 20 éve foglalkozik a Star Wars világ makettjeinek készítésével. A kiállításra kerülő tárgyak legjava az általa eddig elkészített 34 makettből kerül ki.
Látható lesz a 'Kultikus Star Wars járművek' sorozat, kiadványok, relikviák, Darth Vader és rohamosztagos figurák - melyekkel selfie készíthető - kerülnek a kiállítási anyagba.
Pilótaképző játékunkon öt állomáson keresztül haladhatnak a játékosok, melyen a reflex, összpontosítás, ügyesség próbáját kell kiállniuk.
A kiállítási terem előterében két ifjú művész Patkós Ferenc és Lampert Benedek, a kiállításhoz kapcsolódó képeit csodálhatjátok meg.


Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

 

 

Kategória

Családi