2024. március

P
1
Szo
2
V
3
H
4
K
5
Sze
6
Cs
7
P
8
Szo
9
V
10
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
P
15
Szo
16
V
17
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
P
22
Szo
23
V
24
H
25
K
26
Sze
27
Cs
28
P
29
Szo
30
V
31
kulturliget eseménynaptár


Gyerkőcbérlet 2019-2020

2020. február 25. 09:00

 

MINDEN JEGY ELKELT!

 

Kezdési időpontok az előadásokhoz:

 

 

Népmese Színház:
Szerencsének Szerencséje 

október 8. kedd, 9.00 és 11.00 óra

 

Körúti Színház:
Emil és a detektívek 

október 15. kedd, 9.00 és 11.00 óra

 

50 perc alatt a Föld körül 

november 26. kedd, 9.00 és 11.00 óra

 

2020. február 25. kedd 10:00 és 14:00 óra 

Inversedance – Fodor Zoltán Társulat:
Az elvarázsolt kastély 

 

Gyermek táncjáték egy felvonásban

Elvarázsolt kastély című táncjátékunk főhőse egy csibész, „minden lében kanál” kisfiú, aki két neveletlen barátjával félelemben tartja gyengébb, bátortalanabb társait és állandó bosszúságot okoz a felnőtteknek. Egy napon azonban csodálatos dolog történik. A kisfiú egyszer csak egy kastélyban találja magát, ahol a leghihetetlenebb dolgokkal, többek között saját gondolatainak megelevenedett alakjaival találkozik, akikkel számtalan kedves, izgalmas és mókás kalandba keveredik. Fantasztikus utazása során – nem is sejtve a kastély varázserejéről – megtanulja, hogy a játék is csak akkor, jó, ha az nem más kárára történik, rátalál a lelke mélyén szunnyadó jóságra és igaz barátságot köt saját fantáziavilágának mesés lakóival.

A 4-99 éves korosztályt megszólító zenés, énekes táncjáték igazi mesevilágba kalauzolja a gyerekeket, a felnőttek szívében pedig elfeledett érzéseket elevenít fel, hogy ők is átléphessenek a csodák világának kapuján.

Koreográfus: FODOR ZOLTÁN

Koreográfus asszisztens: BALKÁNYI KITTY
Szöveg: BALKÁNYI KITTY
Zene: GERGELY ATTILA, montázs
Főcímdal dalszöveg: ANGLER BALÁZS
Záródal dalszöveg: FODOR ZOLTÁN
Fényterv: STADLER FERENC
Díszlet- és jelmezterv: IVÁNYI ÁRPÁD

Időtartam: 60 perc
Ajánlott életkor: 4-99

Előadja: az INVERSEDANCE | Fodor Zoltán Társulat és meghívott vendégei

Létrejött az NKA, az EMMI valamint az Előadó- és Alkotóművészetért Alapítvány támogatásával. Az INVERSEDANCE | Fodor Zoltán Társulat és a Jászai Mari Színház, Népház közös produkciója.

 

 

Tisztelt Pedagógus kolléga!

Az Erzsébetligeti Színház kínálatában a 2019/2020-as évadban is kiemelkedő szerepet kapnak a gyerek és ifjúsági előadások, az iskolán kívüli formális oktatást kiegészítő programok. Közös célunk és felelősségünk, kultúrát, művészeteket szerető, értő közönséget formálni. Egy-egy előadás a művészet nyelvén és varázslatával talál utat a legkisebbekhez.
Így született meg és méltán népszerű az ovisoknak szóló Manó és a kisiskolásoknak szóló Lurkó bérlet.
Ebben az évben is a műfaji sokszínűség jegyében állítottuk össze kínálatunkat: Megannyi izgalmas és tanulságos történet, színpadi varázslat kifejezetten az óvodás- és kisiskolás korosztálynak.
Minden egészséges gyermekben ösztönös és tiszta kíváncsiság él a fantasztikus, csodálatos, mesés történetek iránt, ugyanakkor minden őket foglalkoztató kérdésről szeretnék megtudni az igazat. A zene, mozgás, mese és a látvány olyan “varázsnyelv”, amely együttesen, egymást erősítve hatnak a nézőkre, így a legkisebbekre is.
Az adventi időszakban újra színpadunkon a klasszikus és varázslatos DIÓTÖRŐ, februárban megunhatatlan dalaival a Dzsungel könyve a Pannon Várszínház előadásában.
Ezt mindenkinek látnia kell, korosztálytól függetlenül!
A csoportokat kísérő pedagógusnak a belépés díjtalan!
Éljenek a XVI. kerület adta lehetőséggel, ne menjenek a belvárosba, hiszen van nekünk saját színházunk és mi elhozzuk a kertvárosba a belvárosi színházak kínálatát!
Találkozzunk az Erzsébetligeti Színház előadásain!

Szabó Csilla
igazgató
Corvin Művelődési Ház-Erzsébetligeti Színház

 

Gyerkőcbérlet ára: 3000 Ft


A gyerkőcbérlettel kapcsolatos kérdésekkel, foglalásokkal kérjük keressék kollégánkat, Joó Katát: joo.katalin@kulturliget.hu, 401-3060/106


A műsor és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

 

 

 

Kategória

Családi