2024. március

P
1
Szo
2
V
3
H
4
K
5
Sze
6
Cs
7
P
8
Szo
9
V
10
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
P
15
Szo
16
V
17
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
P
22
Szo
23
V
24
H
25
K
26
Sze
27
Cs
28
P
29
Szo
30
V
31
kulturliget eseménynaptár


Szabad Szombat a Szentmihályi Kulturális Központban

2018. június 23. 15:00

 

Valami swing

Valami swing tagjai mind-mind hívei Django Reinhardt, a világ legvirtuózabb jazzgitárosa saját maga által teremtett műfajának, a gypsy jazz-nek. De a klarinét, jazzgitár, manusgitár, nagybőgő felállású hot jazz banda nem áll meg a régmúlt ismételgetésénél: zenéjüknek leglényegibb eleme az improvizáció, mely a jazz műfajának legfontosabb esszenciája is. Zenéjük hol harsány, vad, vagy nyugodt és éteri, amit a kiskocsmáktól az Operaházig sok helyen lehetett már hallani.

Muzsik és Volkova


Magyar-orosz dalszerző testvérpár, akik Magyarország keleti csücskéből, Záhonyból származnak. Az országot a ZUP tagjaiként zenélték körbe az elmúlt 10 évben. 2016 nyara óta azonban megújult zenei irányvonal mentén, Muzsik és Volkova néven, duóban koncerteznek tovább. Zenéjüket az indiefolkos/akusztikus hangzásvilág jellemzi, amit ők csak "greengrassnek” neveznek. 2017. júliusban megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai zsűri díját, Volkova pedig a fesztivál különdíját.

 

Lampert Benedek – AquilaPhoto


A nyári, szabadtéri alkalommal Lampert Benedek – AquilaPhoto képeiből készülünk szabadtéri kiállítással. Benedek 16. kerületi fotós, akinek hobbiból lassan szakmájává vált a fotózás.

 

Monotípia Workshop

A 15:00 órától induló művészeti workshop célja, olyan egyedi és megismételhetetlen alkotások létrehozása, melyek tükrözik személyiségünket és reprezentálják érzelmeinket. A részvételhez semmilyen előképzettségre, rajz vagy festészeti tudásra nincs szükség, a technika bárki számára elsajátítható.
RAJTAD ÁLL, LÉGY KREATÍV!
További információk és regisztráció


Képviselteti magát a Gibbon Slacklines Hungary is. Hazánkban mostanában kezd igazán teret hódítani ez az újfajta sportág, mely az egyensúlyozási és koncentrációs képességeinkre épít. Rengeteg fesztiválon, kültéri rendezvényen találkozhatunk velük, és mindenhol nagy tömegeket mozgatnak meg.


Ezen kívül még számtalan meglepetés is várható!

A program az NKA támogatásával jön létre.

Kategória

Mindenmás