2024. április

H
1
K
2
Sze
3
Cs
4
P
5
Szo
6
V
7
H
8
K
9
Sze
10
Cs
11
P
12
Szo
13
V
14
H
15
K
16
Sze
17
Cs
18
P
19
Szo
20
V
21
H
22
K
23
Sze
24
Cs
25
P
26
Szo
27
V
28
H
29
K
30
kulturliget eseménynaptár


Világutazók - Illés Adorján: KÉT KERÉKEN A FÖLD KÖRÜL

2022. szeptember 22. 18:30

Szeptember 22. csütörtök, 18:30

ILLÉS ADORJÁN
KÉT KERÉKEN A FÖLD KÖRÜL
4 ÉVES EXPEDÍCIÓ ÉS
A NAGY MOSOLYKÖNYV BEMUTATÓJA

1473 nap, 39 ország, 46.000 km

 

Voltál már életveszélyes helyzetben? Amikor a remény utolsó morzsájába kellett belekapaszkodnod és nem maradt más csak az imádkozás? Érezted már, hogy minden egyes sejted egyként szárnyal és megállíthatatlan vagy? Megtapasztaltad már, hogy mennyi kiaknázatlan erő rejlik benned, hogy milyen az, amikor mindent meg tudsz oldani és egymás után váltod valóra álmaid?

 

Illés Adorján 7.5 évig dolgozott egy telekommunikációs multi cégnél mint mérnök, mielőtt elindult világgá. Bejárta Ázsiát, Ausztráliát, Új-Zélandot, a Fidzsi-szigeteket, majd Japánban, aztán pedig Észak-Közép-és Dél-Amerikában kerekezett. Számára ez a 4 éves expedíció az ismeretlen felfedezéséről szólt. Szupernehéz volt éveken át az 50 kiló összsúlyú bringával utazni, naponta változott körülötte minden: az emberek, a táj, a nyelv, az ételek és az időjárás is. Le kellett mondania a kényelemről, a luxusról kb. 600x sátrazott, illetve helyi embereknél, templomokban, kolostorokban, rendőrségen, tűzoltóságon és börtönben is aludt.

 

 

Bármerre is járt, lefotózta a szép, őszinte mosolyú embereket. Mert azt vette észre, hogy ahogy Shakespeare is írta: "színész minden ember", azaz maszkot viselünk otthon, a munkahelyen, a boltban, és a barátainkkal beszélgetve is. Amikor viszont őszintén mosolygunk, örülünk, egy pillanatra önmagunk csodálatosságát éljük.

Ebből a fotós projektből született meg az első könyve, A Nagy Mosolykönyv. Aminek célja, hogy örömöt ébresszen az olvasóban és felhívja a figyelmet a boldogság, a belső béke és szeretet értékességére.

 

 

Mire hazaért tudatosabbá, figyelmesebbé és magabiztosabbá vált. A sok-sok kedvesség, amit világunkban tapasztalt tágra nyitotta a szívét, az expedíciója egyik ékköve a belső utazása volt. Ezeket az erényeket igyekszik átadni élménybeszámolóin, tréningjein.

 

„Végül pedig azt üzenné a kedves olvasóinak, hogy vágjanak bele álmaik megvalósításába. Ehhez biztos, hogy ki kell lépni a komfortzónánkból és 1000%-osan beleállni szívünk hívásába, hogy azzá az emberré válhassunk, aki mindig is szerettünk volna lenni. És ezt átélni az egyik legcsodálatosabb élmény a világon, mert eltűnik belőlünk a kétség és átveszi a helyét az egység.”

 

Az előadóval Kosaras Renáta

a Magyar Sport Üzleti Szövetség alelnöke beszélget.


Szeretettel várunk minden álmodozót, aki fantáziált már hogy mindent hátrahagyva nekivág a nagyvilágnak. Gyere, hogy ne csak ábránd legyen!

„Tégy róla, hogy Legendás életet élj!”

 

Az előadás során bemutatásra kerül a vándor Földkerülő bringája és a bemutató végén lehetőség lesz a Nagy Mosolykönyv megvásárlására és dedikálásra is.

 

Zárásként a résztvevők között az előadó meglepetéseit sorsoljuk ki! 

 

Facebook játékunkhoz
segítséget itt találsz:

Lapozz bele a
Nagy Mosolykönyvbe!

https://illesadorjan.hu/anagymosolykonyv/

 

 

Program hossza: kb. 90 perc

Jegyár: 1400 ft


Kategória

Mindenmás

 

1400 Ft  

 Online jegyvásárlás: