2024. április

H
1
K
2
Sze
3
Cs
4
P
5
Szo
6
V
7
H
8
K
9
Sze
10
Cs
11
P
12
Szo
13
V
14
H
15
K
16
Sze
17
Cs
18
P
19
Szo
20
V
21
H
22
K
23
Sze
24
Cs
25
P
26
Szo
27
V
28
H
29
K
30
kulturliget eseménynaptár


Szabad (A) tér - Super Starsky Utcabál

2022. szeptember 01. 19:30

 

Super Starsky Utcabál

Szeptember 1. csütörtök 19:30

 

CSESZKÓ GAZDASÁGOS SZUPERSZTÁROK

Világslágerek ska/reggae ritmusban:

ez a Super Starsky!


A Super Starsky hat zenekar tagjaiból alakult azzal a céllal, hogy a 70-80-90-2000-es évek slágereit játssza ska stílusban, mindezt csehszlovák életérzéssel vegyítse, azaz kicsit visszahozza a táncdalfesztiválok és az esztrádműsorok világát.

 

Az ötlet bevált: mára kiderült, hogy az örökzöld slágerek is megszólalhatnak izgalmasan, ha azokat nem haknisan-lagzisan, hanem energikusan adják elő.
A sajátos stílus miatt a Super Starsky abban a szerencsés helyzetben van, hogy hívják elegáns céges rendezvényekre és utcabálokra, fesztiválokra, éppúgy, mint az alternatívabb szórakozóhelyekre. A zenekar többször meghívást kapott a Sziget fesztiválra, játszott az Egri Bikavér Ünnep nagyszínpadán, háromszor lépett fel a Gödör Klub szilveszterén, játszott a Petőfi Csarnok nagyszínpadán, visszatérő vendég a Kobuci kertben és az ismert budapesti klubokban.

A repertoárból:

ABBA * Beatles * Boney M * Dolly Roll * Karel Gott * Koós János * Szécsi Pál * Komár László * Modern Talking * Angyalbőrben * Tankcsapda.


A zenekar tagjai:

Pálfi Kriszta / Kristina Pavelfi – ének, Borovitz Tamás / Tomás Borovička – ének, Szili Mikós / Mikulas Silly - gitár, Mérges Norbert / Norbert Zlostny – basszusgitár, Kohut András / Andrej Kohut – dobok, Lázár András / Andrej Oguz Lazarov – szaxofon, Hangodi István / Štěpán Tvůjhlasi – billentyű

 

Szabad(A)TÉR rendezvényeinken a
Green Caffe
hűsítő italokkal és finom falatokkal várja a vendégeinket!
 
Ingyenesen látogatható, szabadtéri esemény!
 
A Szabad(A)TÉR sorozatunk a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) együttműködésével valósul meg!

https://www.nka.hu/

 

Kategória

Zene