2023. június

Cs
1
P
2
Szo
3
V
4
H
5
K
6
Sze
7
Cs
8
P
9
Szo
10
V
11
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Szo
17
V
18
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
P
23
Szo
24
V
25
H
26
K
27
Sze
28
Cs
29
P
30
kulturliget eseménynaptár


Gyerek társastánc tanfolyam

Időpont(ok) Kedd és Csütörtök 18.10-19.00
Javasolt korcsoport 8 éves kortól
Oktatók Jambrik Lilla
Oktatók elérhetősége 0620-479-9391
jambrik.lilla@gmail.com

@jambriktanc
Tandíj / részvételi díj Gyerek havi bérlet: 15.500 / hó
Beiratkozás, első óra időpontja Folyamatos csatlakozási lehetőség
Bemutató óra Első ingyenes óra
Tanfolyam leírása

Gyerek társastánc tanfolyam
Jambrik Lillával

 

Szükséges váltócipőt hozni, kezdőbbeknek kényelmesebb tornacipőt ajánlok. Gyerekeknek szintén tornacipő a megfelelő viselet.

Az órákat általában igyekszem a csapat szintjének megfelelően összeállítani, mindenki tud újat tanulni. Számomra fontos, hogy tanítványaim ne csak lépésszintű tudást sajátítsanak el, hanem az egyes táncokra vonatkozó technika szabályokat is, valamint az adott tánc stílusára is ráérezzenek.
Célom, hogy a tanítványaim magabiztos tánctudásra tegyenek szert, hogy bárhol bárkivel lépnek a táncparkettre, sikerüljön a tanultaknak megfelelően boldogulni.

De persze ne feledkezzünk meg a tánc mentális és lelki hatásairól sem, a tánc örömforrás. Az órák oldott, remek hangulatban szoktak telni ezért örömmel látom, amikor tánc után még maradnak a tanítványok kicsit beszélgetni.

----------------------------------------------------------------------------------

A tánc szeretetével születtem, hiszen szüleim a KISZ Központi Művészegyüttes néptáncosai voltak. A társastánccal 7 évesen ismerkedtem meg, amihez balett oktatás is párosult, majd elég hamar belecsöppentem a versenyzői létbe. Szorgos munkánknak meglett a gyümölcse, akkori párommal többszörös magyar és diákolimpiai nyertesek lettünk. A gyerekévek után nyakamba vettem a táncos cipőimet és külföldön igyekeztem elsajátítani a versenytáncok komoly technikai tudását. Szüleimnek köszönhetően elég fiatalon lehetőségem volt külföldi edzőkkel együtt dolgozni, így akkorra már hozzá voltam szokva a nem anyanyelven folyó munkához és tanításhoz, az otthontól való elszakadáshoz viszont nem tudtam.

17 évesen úgy döntöttem hazaköltözök és hátrahagyom a versenyzői múltam.

Ám hamar kiderült, hogy azzal a fajta életformával, amiben akkor már 10 éve éltem, az egyetemista lét nem tudta felvenni a versenyt, hiába próbáltam küzdősporttal fűszerezni a mindennapokat.

Így szó szerint új vizekre eveztem, óceánjáró hajókon táncoltam és tanítottam az azt következő 7 évben. Rengeteg tapasztalattal, élménnyel gazdagodtam, többek között a nem versenyző táncosok fejlesztésének és tanításának készségével. Mint sok más embernek az életében, nekem is a vírushelyzet hozott egy nagy változást, ám hozzásegített a döntéshez, hogy a jövőmet itthon építsem tovább.

Belevágtam hát, egy saját táncos közösség kiépítésébe, ahol nem csak a tánc testre gyakorolt hatásaival gazdagodhatnak a tanítványok, hanem részesei lehetnek egy kedves és segítő közösségnek.

 

 

Tanfolyam honlapja